Ini Adalah Kelas Live Percuma Secara ONLINE. Tidak Ada Kos Yang Dikenakan, Tetapi Seat Adalah Sangat Terhad..!

"Pernahkah Anda Rasa Down & Penat Lepas Dah 'Struggle' Usahakan Macam-Macam Perkara, Tapi Masih Tertekan Dengan Rezeki Dan Duit Yang Tak Pernah Cukup?"

Ketahui bagaimana Menjemput Rezeki & Kekayaan Luarbiasa Dengan Usaha Yang biasa-biasa

Live Webinar Pre-Evolusi

Jom Belajar Secara Online & 100% PERCUMA!

  • Masa: 9.00 PM
  • Tempat: Di hadapan komputer anda
Hari
Jam
Minit
Saat
Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

Hai, nama saya Fahdi Ghazali

Saya dulu pernah satu ketika, semasa saya jatuh teruk dalam bisnes, satu sen pun tak ada dalam poket. Apatah lagi dalam wallet atau bank.

Ada ketika… bank dah call banyak kali sebab kereta tak boleh bayar. Saya terpaksa jual Galaxy Note saya. Masa tu Note 1. Itu je yang saya ada last untuk di “gadai”. Lepas tu dah kering! Dah habis dah. Tapi… yelah. Tu untuk bayaran 1 bulan. Kalau tak kereta kena tarik! Bulan depan fikir lagi cara untuk hidup…

Sesiapa yang pernah atau sedang merasainya akan faham. Gadai apa ada untuk survive hidup. Kais pagi makan pagi, kais malam makan pagi esok!

Begitulah, duit ni… Ada ‘hantu’. Semua orang nak. Baik bisnes kecil dan bisnes besar. Kerja dengan orang. Tua, muda. Miskin, kaya. Tak kisah. Betul?

Tapi…pernah jumpa tak kenapa ada orang mudah-mudah dapat, ada orang susah sgt nak dapat duit. Stress pun ada.

Alhamdulillah, segalanya berubah bila saya ditemukan dengan guru saya. Beliau seseorang hartawan yang zuhud. Rendah hatinya. Dari beliau saya menjadi “kenal sangat” dengan duit.

Hingga-kan saya kenal rapat sampai nak “SERU” dia datang mcm petik jari je. (Bayangkan Thanos dalam cerita Avangers petik jari. Macam tu lah gayanya)

Waktu inilah beliau kongsikan formula yang menjadi rahsia bagaimana untuk hidup berjaya, kaya dan bahagia serta dapat menarik rezeki dahsyat yang mudah dengan cara Allah.

Dari zero kepada berjuta.

Duit atau KEKAYAAN adalah sesuatu yang orang kejar.

Alhamdulillah… dari pengalaman saya bekerja, berniaga, jatuh, bangun saya belajar FORMULA UNTUK HIDUP KAYA & BAHAGIA. InsyaAllah.. sangat senang jika kita tahu caranya.

Sebab itulah saya terpanggil untuk adakan kelas webinar PERCUMA ini untuk berkongsi rahsia ini kepada anda..

KEJAP! Adakah anda sedang alami masalah seperti berikut ;

Dah Give Up Dengan Hidup!

Rezeki susah sangat nak dapat sampaikan anda dah give up! Tak percaya yang anda juga boleh menarik rezeki yang luar biasa! Betul ke semua orang layak dapat rezeki macamtu?

Bengang Dengan Keadaan Hidup?

Anda dah kuat berusaha, dah buat macam-macam & bersusah payah mencari rezeki, tapi impian tetap tak tercapai! Bengang tengok orang lain mudah-mudah je dapat kejayaan..

Tak Tahu Cara Menarik Rezeki?

Anda percaya yang anda boleh kaya dan murah rezeki suatu hari nanti, tapi anda masih tak tahu bagaimana anda boleh mencapainya. Belajar dah banyak, tapi tak kaya-kaya!

Selalu Tiada Masa!

Anda sibuk, sangat sibuk.. Sampaikan masa dengan keluarga pun takde! Tapi, anda bagaikan lari setempat. Penat dan tak ada progress! Dah tak tahu apa lagi yang nak dicari dalam hidup?

Jika YA.. Kelas Online PERCUMA Ini Sesuai Untuk Anda!

Tawaran Ini Tidak Kekal Lama, DAFTAR Sekarang Untuk Tidak Terlepas Peluang!

© 2020 FunnelEvo
Scroll to Top