Pendaftaran Seminar Evolusi Bakal Dilancarkan Pada 25 Nov 2020 (Rabu) 11.00 Pagi...

Hari
Jam
Minit
Saat
Urggh! Rezeki Stuck? Hidup Stuck? Bisnes Pun Stuck?

Ketahui Formula Rahsia Untuk Jemput Rezeki & Kekayaan Hidup Anda, ‘Unstuck’ Pemikiran Supaya Jadi Lebih Tenang, Bijak & Idea Mencurah Terutama Membina Bisnes & Menggandakan Jualan 10X Tanpa Perlu Risau Lagi Masa Depan Yang Semakin Tenat Di Kala Krisis!

Amaran : Rahsia Ini Adalah Rahsia Yang Disimpan Rapi Oleh Orang Yang Success Di Dunia Dalam Membina Kekayaan Luar Biasa & Paling Penting Dapat Ketenangan Apabila Mengetahui Hakikat Rezeki..Dan Saya Akan Dedahkan Kepada Anda Tanpa Sembunyikan Apapun!

AS SEEN ON

Hari Pelancaran Adalah Pada 25 Nov 2020, Rabu Jam 11 Pagi

Daftar Waiting List Sekarang & Jadi Yang Terawal Daftar Rebut Tawaran FAST ACTION BONUS untuk Seat VVIP!

Pendaftaran Akan Dibuka pada 25 november 2020 Nanti !

Daftar waiting list sekarang untuk kami berikan info serta reminder melalui Emel, SMS dan juga Telegram

KEJAP! Adakah Anda Berada Dalam Golongan Dibawah Ini…
  • BARU BUAT BISNES.. Tapi Bisnes Tak Menjadi...Anda Lost? Takde Guide? Persekitaran Tak Menyokong? Hingga Anda Rasa Adakah Betul Keputusan Anda Buat Bisnes...
  • EJEN ATAU DROPSHIP.. Sales Masih Tak Capai RM10k.. Asyik Tukar Bisnes? Tapi Sales Tetap Sama.. Bengang Tak Tahu Apa Punca & Dimana Silap-nya..
  • BISNES KECIL.. Sales Ada Tapi Duit Tak Tahu Mana? Masa Pun Macam Takde.. Semua Pun Masih Buat Sendiri.. Mula Rasa Penat? Hingga Tertanya Apa Tujuan Sebenar Bisnes Anda?
  • DAH LAMA BISNES.. Tapi Sales Mendatar.. Dah Mula Rasa Boring Dengan Bisnes Sekarang? Rasa Nak Tukar Bisnes? Atau Sebenarnya Anda Mula Mencari Makna Sebenar Hidup Anda...

Jika YA, Anda berada di tempat yang betul!

insyaALLAH Disini ada jawapan yang anda cari..

Kali Ini Seminar Evolusi Tampil Dengan Lebih Padat Dengan 'New Version' Selama 2 HARI...

INFO SEMINAR EVOLUSI

  • Tempat : 100% Online Di Hadapan Laptop / Handphone Anda.
  • Tarikh : 19 - 20 Disember 2020 (Sabtu & Ahad)
  • Masa : 8.00 Pagi - 4.30 Petang

OPSS...MAAF!

Pendaftaran Belum Dibuka!

Hari Pelancaran Adalah Pada 25 Nov 2020, Rabu Jam 11 Pagi

Hari
Jam
Minit
Saat

Sila Daftar Waiting List & Jadi Yang Terawal Untuk Rebut Tawaran FAST ACTION BONUS, Khas Untuk Tiket VVIP Sahaja!

FAST ACTION BONUS !

Berita Baik! Terhad Kepada 1000 Yang Terawal Mendaftar Pakej VVIP Pada Hari Launching Bakal Memiliki Business Bundle Pack Bernilai RM997 Dibawah ;

PERCUMA! Business Bundle Pack (bernilai RM997)

VIDEO : ONLINE MARKETING STARTUP KIT

Belajar cara paling mudah & tepat untuk anda berniaga serta beriklan secara di platform Facebook, Instagram dan Google

VIDEO : SALES STARTUP KIT

Ketahui rahsia serta teknik yang paling PROVEN untuk anda close lebih ramai customer dengan mudah!

Video : Sistem Ejen Startup Kit

Fahami formula yang powerful untuk anda rekrut lebih ramai ejen, serta belajar rahsia training yang paling berkesan untuk pastikan ejen anda kekal aktif hasilkan jualan yang banyak bersama anda!

Video : Urus Duit Startup Kit

Belajar step by step cara untuk anda urus kewangan syarikat anda dari bocor! Perasan tak duit masuk banyak tapi hujung bulan tak tahu mana duit. Modul ini untuk anda.

ini adalah rakaman video eksklusif 30 jam merangkumi 4 topik diatas yang anda tak kan jumpa di mana-mana Kerana Kami Dah delete & anda hanya boleh dapat dengan mengambil pakej VVIP terhad pada hari pelancaran 1000 yang terawal...

Jika Kuota telah sold out lebih awal maka pendaftaran juga akan ditutup lebih awal. takut terlepas? Daftar je waiting list kami tolong ingatkan anda!

“Sesungguhnya, bersama setiap Kesusahan Ada Kemudahan.”

-Surah Al-Insyirah-

Hi saya Fahdi Ghazali,

Saya merupakan pengasas kepada jenama FunnelEvo yang telah melatih puluhan ribu usahawan.

Saya komited membantu usahawan khususnya SME untuk menaikkan jualan bisnes mereka melalui digital marketing.

Alhamdulillah, melalui FunnelEvo, saya dan team telah berjaya melahirkan ramai usahawan berjaya, dan ratusan dari mereka telah pun mencapai status jutawan.

Liputan-liputan Media

Sepanjang bergiat aktif dalam industri, saya dan team FunnelEvo banyak menerima liputan media, tak kira dalam TV, surat khabar, mahupun majalah.

Kami juga telah dianugerahkan beberapa anugerah yang berprestij dalam Malaysia seperti 100 Most Influential Young Entrepreneurs dan juga 100 SME Awards bawah kategori “Fast Moving Company Awards”

Yelah.. Dalam tiga tahun berkembang sampai macamni. Siapa sangka?

Circle saya juga semakin berkualiti, dan sekarang saya lebih banyak bergaul dengan orang-orang hebat dan terkenal dalam bidang masing-masing.

Berkongsi dalam rancangan Malaysia Hari Ini (MHI), TV3

Berkongsi dalam rancangan Selamat Pagi Malaysia (SPM), TV1

Bersama Dato’ Seri Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri, Mufti Wilayah Persekutuan

Keratan Akhbar

Keratan akhbar Harian Metro

Keratan akhbar Kosmo

Bersama Pak Wan, Menteri Pembangunan Usahawan

Bersama Dato’ Siti Nurhaliza di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Shuib di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Awal Ashaari di 100 Most Influential Young Entrepreneurs

Bersama Kokom di rumah terbuka FunnelEvo

Bersama Syahmi Sazli di Seminar Digital Marketing, Kota Bharu

Bersama Gary Vaynerchuk 

Bersama Peng Joon 

“Tapi itu sekarang.. dulu saya juga pernah lalui seperti anda”

Semua pencapaian ini, ada kisah disebaliknya. Dulu saya juga seperti anda..

Dan ini adalah gambar saya pada tahun 2008..

Waktu ni saya baru memulakan perniagaan internet ketika belajar di Universiti Teknologi Petronas. Ketika ini, saya menjalankan bisnes menjual pelbagai produk digital ke US, Canada, UK dan seluruh dunia melalui internet.

Alhamdulillah saya menjana pendapatan yang lumayan.  Dari produk digital saya beralih menjual pelbagai produk lain. 

Kata orang asal barang jadi wang saya pasti akan ceburi kerana impian saya untuk bantu mak yang susah di kampung. Untuk pengetahuan anda, saya telah kehilangan ayah sejak dari usia 7 tahun.

"Duit saya habis, dan saya Terpaksa Fight Dengan tekanan hidup!"

Tapi, kehidupan bukan-lah satu perjalanan yang lancar hinggalah suatu hari bisnes yang saya usahakan lingkup sampai menyebabkan saya mengalami depression

Hidup saya tak lagi bahagia, segalanya serba tak kena…

“Sampai Tak Ada Duit 1 Sen Pun Dalam Bank, Beg Duit, Saya Terpaksa Jual Telefon Sebab Nak Bayar Kereta”

Bila tengok Galaxy Note 10 baru launching.. Dulu saya ingat, berniaga akan membolehkan kita jadi kaya. Berniaga akan buatkan kita menarik duit lebih cepat. Tapi saya silap… bila formula kaya dan bahagia itu saya belajar dari guru dan ilmu yang salah.

2008 saya mula berniaga. Tapi biasalah, berniaga bukan bermakna kita buat semua jadi.

Saya dulu pernah satu ketika, semasa saya jatuh teruk dalam bisnes, satu sen pun tak ada dalam poket. Apatah lagi dalam wallet atau bank.

Ada ketika… bank dah call banyak kali sebab kereta tak boleh bayar. Saya terpaksa jual Galaxy Note saya. Masa tu Note 1. Itu je yang saya ada last untuk di “gadai”. Lepas tu dah kering! Dah habis dah. Tapi… yelah. Tu untuk bayaran 1 bulan. Kalau tak kereta kena tarik! Bulan depan fikir lagi cara untuk hidup

Sesiapa yang pernah atau sedang merasainya akan faham. Gadai apa ada untuk survive hidup. Kais pagi makan pagi, kais malam makan pagi esok!

Bayangkan dulu Note 1, sekarang dah Note 10! Dekat 9-10 tahun dah kejadian ni.

Begitulah,

Duit ni… Ada ‘hantu’. Semua orang nak. Baik bisnes kecil dan bisnes besar. Kerja dengan orang. Tua, muda. Miskin, kaya. Tak kisah.

Betul?

Tapi…pernah jumpa tak kenapa ada orang mudah-mudah dapat, ada orang susah sgt nak dapat duit. Stress pun ada.

"Belajar Apa Itu Rezeki, Kebahagian Sebenar & Bagaimana Hidup Melimpah Ruah"

Alhamdulillah, segalanya berubah bila saya ditemukan dengan guru saya. Beliau seseorang hartawan yang zuhud. Rendah hatinya. Dari beliau saya  menjadi “kenal sangat” dengan duit. 

Hingga-kan saya kenal rapat sampai nak “SERU” dia datang mcm petik jari je. (Bayangkan Thanos dalam cerita Avangers petik jari. Macam tu lah gayanya)

Waktu inilah beliau kongsikan formula yang menjadi rahsia bagaimana untuk hidup berjaya, kaya dan bahagia serta dapat menjemput rezeki dahsyat dengan mudah. 

Dari zero kepada berjuta.

Alhamdulillah… dari pengalaman saya bekerja, berniaga, jatuh, bangun saya belajar FORMULA UNTUK HIDUP KAYA & BAHAGIA.

InsyaAllah.. sangat senang jika kita tahu caranya.

“Kenapa saya ceritakan semua ini kepada anda?”

Bagi saya, kejayaan saya tidak bermakna apa-apa jika saya tidak kongsikan formula kejayaan ini kepada orang lain.

“Formula & rahsia” ini sebenarnya dah banyak saya kongsikan kepada student saya di FunnelEvo.

Mereka ikut, dan Alhamdulillah dengan izin Allah, akhirnya mereka dapat result yang diinginkan. Antaranya..;

Kisah Kejayaan

“Dulu negatif 5 ke 10 Ribu sebulan, Tapi sekarang menjana jualan RM12 JUTA SEBULAN!” 

- Kak Eina, Founder FSQ Marketing & Services

“Dulu masa Kak Eina join FunnelEvo, duit tak ada, sales kosong, nak bayar sewa butik dan pekerja pun terpaksa habiskan duit simpanan sendiri

Tapi.. Setelah Kak Eina mengamalkan satu formula jemput rezeki dan digabungkan dengan strategi yang dipelajari semasa berguru dengan mentor, ditambah dengan Big Why beliau, sekarang jualan Kak Eina meningkat yang dari dulunya negatif, sekarang dah cecah 8 angka SEBULAN!

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Dulu nak bayar minyak kereta pun berhutang dengan adik, tapi sekarang jualan dah cecah RATUSAN RIBU, dan berkembang ke Australia!” 

- Cik Puan Feqa, Founder Perabotmurah.Com

Dulu, Cik Puan Feqa bermula dengan kosong. Ketika join FunnelEvo, beliau tiada apa-apa. Nak join kelas pun terpaksa pinjam duit adik & gadai barang kemas beliau sendiri.

Tapi.. Selepas mengamalkan satu benda yang diajarkan kepada beliau, dalam masa 4 bulan sahaja, sales beliau dah berjaya cecah RM200,000!

Sekarang beliau dah pun buka bisnes di Australia, dan bisnes beliau sekarang telah berkembang di dua negara!

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Dulu bekas banduan, Kini usahawan menjana RM150,000 sebulan

- Abang Lola, founder Lola Mango

Akibat bertelagah dengan pihak berkuasa, beliau pernah dikenakan hukuman penjara.

Selepas kejadian itu, hidup struggle untuk bayar hutang sahaja. Keluar awal pagi, balik lewat maghrib, cari duit semata-mata nak bayar hutang. Kadang-kadang nak beli pampers pun takde duit.

Sampai satu tahap, sanggup cari kotak, asal ada benda boleh jual, beliau jual.

Perniagaan beliau pernah mencapai jualan hanya berbelas ringgit sahaja dengan hanya mampu menjual beberapa cup air mango sahaja dalam sehari.

Tetapi dengan usaha beliau yang gigih menuntut ilmu, ditambah dengan berdamping dengan mentor yang betul, kini beliau bangkit. Jualan beliau kini meningkat dengan drastik hingga mencecah RM140-150 Ribu sebulan!
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Dulu sales stuck sebab Bodoh Sombong, Kini sales meningkat 10 kali ganda selepas datang belajar

- Jazira, Founder Fefet

Walaupun bisnes pernah melonjak naik dek kerana “viral”, sales beliau makin lama makin menurun sebab berhenti tuntut ilmu.

Selepas datang belajar dengan mentor yang betul, bukan sahaja sales meningkat 10 kali ganda, skill team beliau juga turut improve dan team sekarang makin bersemangat.
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Pernah dibuang kerja dan dapat VSS, Kini bangkit berniaga dengan jualan 6 angka sebulan!

- Tuan Roslan, Founder RN Tech

sebelum ni beliau hanya seorang juruteknik sebuah kilang semiconductor, dan pernah dibuang kerja akibat kegawatan ekonomi.

Mula berbisnes secara part time, buat dua kerja. Masa tu, tiada istilah kebebasan masa, pagi kerja, malam kerja, masa dengan keluarga tak ada langsung!

Tapi itu dulu, kini, selepas beliau invest untuk ilmu dan mentor, bisnes beliau berkembang dari 5 ke 6 angka sebulan, dan sekarang sedang dalam usaha untuk membuka cawangan kedua bengkel beliau.
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Bisnes yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah kerana terlalu berada di zon selesa

- Cik Puan Ira, Founder Cantik Feminine Collections

Bila rasa bisnes dah capai puncak kejayaan & terlalu berada dizon selesa, semua ilmu marketing dibaikan. Tapi akhirnya kecundang apabila perniagaan yang diusahakan selama 5 tahun hampir musnah.

Tapi bila dah sedar, beliau cepat-cepat pergi cari ilmu. Dalam masa sebulan sahaja beliau praktikkan ilmu yang diajar, result yang beliau dapat sangat menakjubkan.

Beliau dapat kumpul hampir beratus dropship & ejen dan sales bulanan beliau pun meningkat sangat drastik sehingga mencecah 6 angka!
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Akibat terlalu percayakan pekerja dan tak ambil tahu tentang pelanggan, pernah kerugian ratusan ribu ringgit duit syarikat.

- Cik Puan Khuza, Founder Maya Apartment

Akibat kecuaian dalam bisnes, dan tidak mengambil berat isu database pelanggan, lebih ratusan ribu ringgit duit syarikat beliau pernah dibawa lari oleh staff sendiri.

Alhamdulillah, dari sales 5 angka sekarang dah jadi 6 angka  akibat betul-betul buat apa yang dipelajari. Bukan setakat sales yang luar biasa, malah jenama beliau juga lebih dikenali di Port Dickson dan bakal meluaskan empayar di Kuala Lumpur.
  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Ramai lagi student saya yang Sudah Ber'EVOLUSI' setelah ketahui formulanya.

Adakah anda juga serius untuk dapatkan result sepertimana mereka?

Jika ya...

Memperkenalkan...

Seminar Evolusi

Apa Itu Seminar Evolusi?

Evolusi adalah sebuah seminar untuk anda yang mencari jawapan apa makna hidup sebenar dan anda yang sedang BENGANG & STUCK DENGAN HIDUP untuk EVOLUSIKAN HIDUP & BISNES anda menjadi lebih kaya, berjaya di dunia dan akhirat.

Rahsia ini adalah rahsia yang diamalkan oleh saya sendiri selama lebih 10 tahun!

Di Seminar EVOLUSI, anda akan belajar BEREVOLUSI CARA FIKIR, dari mencari rezeki dan kebahagiaan, kepada menjemput rezeki dan bahagia.

Apakah yang bakal didedahkan semasa Seminar Evolusi nanti?

DAY 1

TOPIK 1 : ULTIMATE SUCCESS FORMULA

Kunci kejayaan sesebuah bisnes & kehidupan semuanya bermula dari diri pendiri bisnes. Tak kira anda baru bermula, dah bermula atau dah lama buat bisnes semuanya bergantung pada diri anda.

Dalam topik ini saya akan kongsikan apakah formula dalam mengawal tindakan diri. Supaya anda jadi unstoppable & kawal kembali hidup anda. Formula ini akan bantu bagaimana anda boleh manipulasi otak anda untuk buat anda berada dalam situasi terpaksa berjaya. Supaya anda cepatkan kejayaan dan progres bisnes & hidup anda.

TOPIK 2 : LOOK-INTO METHOD

Pernah rasa lost? Hidup hilang makna dan tujuan? Dalam topik ini anda akan dibawa untuk menyelami diri anda untuk anda ketahui apa sebenarnya yang anda mahukan dalam hidup..

Dengan method ini anda akan tahu apakah tujuan sebenar hidup anda. Supaya anda dapat nikmati hidup bahagia dan penuh makna kerana boleh ‘allign’kan diri anda supaya anda boleh kecapi kejayaan dalam hidup dan bisnes.

TOPIK 3 : PAIN & GAIN PRINCIPLE

Pernah rasa nak berubah tapi takde kekuatan? Dalam topik ini saya akan dedahkan teknik bagaimana kita boleh gunakan kuasa emosi untuk kita bertindak serta merta.

Dalam topik ini akan bantu anda bagaimana untuk anda keluarkan ‘untapped potential’ dalam diri anda supaya tindakan anda jadi luar biasa dan cepatkan proses kejayaan anda!

TOPIK 4 : SELF SABOTAGE THEORY

Musuh terbesar kejayaan kita dalam nak ubah hidup sebenarnya terletak dalam diri kita. Musuh yang selalu ganggu kita tapi kita tak nampak.

Dalam topik ini anda akan belajar bagaimana untuk reset diri. Buang perkara negatif yang menghalang kejayaan diri supaya anda boleh nikmati jalan menuju kejayaan secara ‘effortless’ tanpa perlu struggle.

TOPIK 5 : PATTERN INTERUPT

Dalam topik ini anda akan belajar bagaimana untuk pecahkan tabiat buruk anda. 90% nasib anda ditentukan oleh tabiat anda. Kalau baik tabiat anda baiklah hidup & bisnes begitu juga sebaliknya.

Dengan kuasai topik ini anda akan belajar bagaimana nak ‘install’ tabiat baru yang lebih produktif supaya anda dapat ubah hidup dan masa depan bisnes anda.

TOPIK 6 : INNER POWER SYSTEM

Dalam topik ini anda akan belajar bagaimana untuk keluarkan kekuataan dalaman semula jadi dalam diri anda. Kekuatan luar bersifat sementara dan kekuatan dalaman bersifat kekal.

Dengan kuasai topik ini anda akan mampu hasilkan tindakan luar biasa supaya anda jadi ‘unstoppable’ dan kawal kembali hidup dan bisnes anda,

DAY 2

TOPIK 7 : CARA DAPATKAN ‘PELANGGAN BERKUALITI’ DI ONLINE

Untuk topik ini, anda akan belajar teknik rahsia yang tak pernah didedahkan di mana-mana seminar bagaimana untuk anda mendapatkan ‘ready buyer’ di online yang mudah untuk anda ‘close-kan’ tanpa perlu follow up berkali-kali.

TOPIK 8 : KONSEP “SALES FUNNEL” ONLINE

Anda akan didedahkan dengan rahsia bagaimana anda boleh dapat ‘untung besar’ menggunakan sales funnel di online. Ini-lah rahsia terbesar yang buat kali pertama didedahkan di Malaysia. Rahsia ini disorokkan oleh ramai internet marketer termuka di Amerika Syarikat!

TOPIK 9 : STRATEGI ‘SAKA’ FOLLOW UP

Anda akan didedahkan teknik ‘saka’ pelanggan supaya anda dapat pasakkan jenama anda pada minda prospek dengan digital marketing untuk ‘pukau’ mereka buat belian dengan anda secara automatic tanpa perlu buat mereka menyampah.

TOPIK 10 : KUNCI JUALAN AUTOMATIK

Anda akan didedahkan rahsia bagaimana untuk buat jualan di online secara automatik walaupun anda tengah syok tidur tanpa perlu anda reply pm mahupun wasap. Seterusnya dapat jimat kos anda upah pekerja untuk ‘close’ pelanggan.

Feedback Peserta Evolusi !

“Sakit selama 3 Tahun, Menghidap Kanser Stage 4, tak boleh buat bisnes & Down, Tetapi Kini Bangkit BerEvolusi”

-Kak Akma Rasidi

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Allah makbulkan doa saya masa solat hajat tadi..”

-Puan Nur Azira

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Depresi tidak menghalang saya untuk bangkit!”

-Puan Nur Ain

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

"Saya menangis dalam dewan yang gelap.."

“Sebelum Evolusi bisnes asyik sangkut je. Lepas Evolusi, hari-hari MASYUK!”

"Tak mampu nak ucap dengan kata-kata, LUAR BIASA!"

"Rezeki Magik Lepas Balik Evolusi"

"The best seminar ever."

"Terbaik kelas Evolusi ni. Banyak boleh belajar..."

INFO SEMINAR EVOLUSI

  • Tempat : 100% Online Di Hadapan Laptop / Handphone Anda.
  • Tarikh : 19 - 20 Disember 2020 (Sabtu & Ahad)
  • Masa : 8.00 Pagi - 4.30 Petang

"Berapa Harga Untuk EVOLUSI?"

Saya Ada 2 pilihan, Sama Ada Tawarkan Harga Sangat Murah Atau Dengan Harga Sedikit Mahal!

Saya tidak boleh share ilmu ini kepada ramai orang. Saya hanya nak share ilmu ini kepada 300 orang sahaja yang terpilih. Saya berdoa agar yang terpilih adalah orang yang benar-benar akan dapat kesan dari ilmu Allah ini.

Saya juga ada ada 2 pilihan. Sama ada menjual tiket dengan harga murah atau sedikit mahal.Jika harganya murah, saya boleh beri kepada sangat ramai manusia untuk belajar. Tetapi saya akan beri sedikit sahaja perhatian kepada peserta.

Tetapi, jika saya letakkan harga sedikit mahal, saya boleh betul-betul beri masa saya untuk share kepada yang benar-benar nak berubah. Bukan main-main Tetapi.. Selepas saya fikirkan, saya perlu menjualnya sedikit mahal, supaya mereka yang benar-benar layak sahaja boleh belajar.

Tapi saya tahu, mereka yang benar-benar nak dapatkan ilmu ini pasti akan berusaha untuk dapatkannya. Jika anda orangnya, kita pasti akan jumpa!

Jadi Berapa Harga Tiket Seminar Evolusi Ini?

GENERAL

bakal dibuka: SUPER EARLY BIRD

Tawaran bakal dibuka pada 25 November 2020

Tawaran sah sehingga 26 November 2020

  • E-Tiket General Evolusi

Limited 3 Hari Sahaja!

VVIP

bakal dibuka: SUPER EARLY BIRD

Tawaran bakal dibuka pada 25 November 2020

Tawaran sah sehingga 26 November 2020

  • E-Tiket Super VVIP Evolusi
  • E-Workbook Evolusi
  • Checklist 30 Hari Evolusi Diri

FAST ACTION BONUS !

Berita Baik! Terhad Kepada 1000 Yang Terawal Mendaftar Pakej VVIP Pada Hari Launching Bakal Memiliki Business Bundle Pack Bernilai RM997 Dibawah ;

PERCUMA! Business Bundle Pack (bernilai RM997)

VIDEO : ONLINE MARKETING STARTUP KIT

Belajar cara paling mudah & tepat untuk anda berniaga serta beriklan secara di platform Facebook, Instagram dan Google

VIDEO : SALES STARTUP KIT

Ketahui rahsia serta teknik yang paling PROVEN untuk anda close lebih ramai customer dengan mudah!

Video : Sistem Ejen Startup Kit

Fahami formula yang powerful untuk anda rekrut lebih ramai ejen, serta belajar rahsia training yang paling berkesan untuk pastikan ejen anda kekal aktif hasilkan jualan yang banyak bersama anda!

Video : Urus Duit Startup Kit

Belajar step by step cara untuk anda urus kewangan syarikat anda dari bocor! Perasan tak duit masuk banyak tapi hujung bulan tak tahu mana duit. Modul ini untuk anda.

ini adalah rakaman video eksklusif 30 jam merangkumi 4 topik diatas yang anda tak kan jumpa di mana-mana Kerana Kami Dah delete & anda hanya boleh dapat dengan mengambil pakej VVIP terhad pada hari pelancaran 1000 yang terawal...

Hari Pelancaran Adalah Pada 25 Nov 2020, Rabu Jam 11 Pagi

Daftar Waiting List Sekarang & Jadi Yang Terawal Daftar Rebut Tawaran FAST ACTION BONUS untuk Seat VVIP!

Pendaftaran Akan Dibuka pada 25 november 2020 Nanti !

Daftar waiting list sekarang untuk kami berikan info serta reminder melalui Emel, SMS dan juga Telegram

Perlukan Bantuan?

+6018 665 4390 (Hajar)

Atau klik butang dibawah untuk terus ke whatsapp ;

100% MONEY BACK GUARANTEE

Kenapa kami yakin? Kerana kami tahu, jika anda hadir dan buat, anda akan keluar dari belenggu masalah perniagaan (online) yang lembab ini. Yakin! Belajar dengan hati terbuka dan fikiran yang ikhlas untuk membangun ekonomi diri, keluarga dan ummah. 100% perbelanjaan yang anda keluarkan, selepas seminar, hanya perlu beritahu team kami yang bertugas tentang feedback seminar, kami akan pulangkan pelaburan anda serta merta.

© 2018 All rights Reserved. Funnelevo

Scroll to Top

DAFTAR TIKET PERCUMA KE seminar 'evolusi' online SEKARANG !

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk dapatkan tiket FREE ;

DAFTAR TIKET PERCUMA KE seminar 'evolusi' online SEKARANG !

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk dapatkan tiket FREE ;

DAFTAR tiket super vvip KE seminar 'evolusi' online SEKARANG !

Isi Maklumat Anda Dibawah untuk daftar ;